Last news in Fakti

23 Юни, 2022 09:50 767 0

Салихамиджич: Левандовски има договор до лятото на 2023 г. Очаквам да го видя на първата ни тренировка

  • роберт левандовски-
  • байерн-
  • салихамиджич

33-годишният ас отбеляза 46 гола в 50 мача за Байерн във всички турнири през миналия сезон, но е недоволен от отношението към него

Салихамиджич: Левандовски има договор до лятото на 2023 г. Очаквам да го видя на първата ни тренировка - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Спортният директор на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич коментира ситуацията около полския нападател Роберт Левандовски. Той иска да напусне баварския гранд една година преди изтичането на договора му през 2023-а, пише Спортал.

Кандидати за подписа му не липсват, като фаворит е Барселона. 33-годишният ас отбеляза 46 гола в 50 мача за Байерн във всички турнири през миналия сезон, но е недоволен от отношението към него по време на преговорите за нов договор.

Баварците вече си осигуриха негов заместник в лицето на Садио Мане, но не са готови да се разделят с лека ръка с Левандовски.

“Роберт има договор до лятото на 2023 година. Очаквам да го видя на първата ни тренировка в базата на 12 юли”, коментира Салихамиджич. Преди месец Барселона предложи 32 милиона евро за нападателя, но предложението беше отклонено. Очаква се каталунският гранд да подобри офертата си до 50 милиона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА