Last news in Fakti

24 Юни, 2022 11:00 896 1

Волейболните ни национали излизат за втора победа в Лигата на нациите

  • волейбол-
  • лига на нациите-
  • австралия-
  • българия

Лъвоветехсе изправят срещу Австралия от 20,00 часа в Арена Армеец

Волейболните ни национали излизат за втора победа в Лигата на нациите - 1
Снимка: БГНЕС

Волейболистите от националния отбор на България излизат тази вечер от 20,00 часа срещу Австралия в “Арена Армеец” в София в мач от Група 4 на Лигата на нациите, предаде Спортал.

Възпитаниците на Николай Желязков ще се опитат да спечелят втори успех в тазгодишното издание на турнира и то срещу пряк съперник за оставане в турнира и през следващия сезон.

България се наложи над Иран с 3:0 в първия се двубой в София във вторник.

“Австралийците? Всеки мач е мач е различен. Отборът на Австралия доста ротира със състава си. Не знаем с какъв състав ще започнат. Подготвили сме се доста добре за този двубой”, добави наставникът на България.

Към момента България заема 14-а позиция във временното класиране с актив от 5 точки. Австралия е твърдо на последното 16-о място с 0 точки и 5 загуби.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възмутена

    0 0 Отговор
    Успех!!!