Last news in Fakti

1 Юли, 2022 23:43 1 401 2

Бразилия не даде шанс на България в Лигата на нациите

  • българия-
  • бразилия-
  • лига на нациите

„Селесао“ се доближи само на точка от върха в класирането

Бразилия не даде шанс на България в Лигата на нациите - 1
Снимка: Shutterstock

Бразилия победи с 3:0 България в поредния кръг от волейболната Лига на нациите, като така „Селесао“ се доближи само на точка от лидерите - САЩ.

„Лъвиците“ изиграха силен първи гейм, в който дори водеха в резултата до средата му, но в решителните точки силите се преобърнаха и резултатът стана 25:21.

През втората част бразилките наложиха своето темпо рано и логично стигнаха до успех с 25:20.

Ситуацията се повтори и в третия решителен гейм, когато преднината на южноамериканките не падна под две точки нито за миг, за да могат накрая да се поздравят с крайния успех с 25:18.

България така остава само с 9 точки в актива си и заема 13 място във временното подреждане. Следващият ни съперник ще бъде тимът на Италия на 2 юли.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здр

    1 0 Отговор
    Янкулов много ти закъснява информацията!
  • 2 ЗиС 5

    0 0 Отговор
    Ханко Брат ще даде шанс на влизането си в НС.