Last news in Fakti

4 Юли, 2022 14:30 2 459 0

Роналдо отказа да се върне в Манчестър

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Роналдо е информирал ръководството на „червените дяволи”, че поради „семейни причини” е възпрепятстван да пристигне в Манчестър по план

Роналдо отказа да се върне в Манчестър - 1
Снимка: БГНЕС

Португалската звезда Кристиано Роналдо няма да поднови тренировки с Манчестър Юнайтед. Нападателят трябваше да се яви в базата на клуба днес, но това няма да се случи.

Роналдо е информирал ръководството на „червените дяволи”, че поради „семейни причини” е възпрепятстван да пристигне в Манчестър по план.

Футболистът трябваше да има разговор на четири очи с новия мениджър Ерик тен Хаг, който по всичко личи, също няма да се състои днес.

Според трансферния гуру Фабрицио Романо, Кристиано Роналдо е твърдо решен да напусне „Олд Трафорд” това лято, а неговият агент Жорже Мендеш проучва различните възможности за трансфер. От Юнайтед продължават да настояват, че португалецът не се продава.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА