Last news in Fakti

5 Юли, 2022 09:33 2 996 0

Нападател на Реал Мадрид е в Италия, за да финализира трансфера си

  • лука йович-
  • реал мадрид-
  • фиорентина

Сърбинът отдавна има нужда от смяна на обстановката

Нападател на Реал Мадрид е в Италия, за да финализира трансфера си - 1
Снимка: БГНЕС

Централният нападател Лука Йович вече във Флоренция, за да финализира трансфера си в местния Фиорентина, след като всички опити за налагане сред титулярите на Реал Мадрид удариха на камък.

Цената на сърбина не е известна на този етап, но спортният журналист Фабрицио Романо твърди, че „белия балет“ си е гарантирал 50% от парите за евентуална бъдеща продажба на тарана.

Йович ще подпише договор за две години с опция за удължаване с още две, като планът на всички е той да възвърне онази форма от зората на своята кариера в Айнтрахт Франкфурт.

„Виолетовите“ имат нужда от типичен голмайстор, след като продадоха Душан Влахович през зимата на Ювентус, а Кржищоф Пьонтек прекара само 6 месеца под наем в клуба от Херта Берлин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА