Last news in Fakti

6 Юли, 2022 13:40 1 805 1

Глоба от 3,6 милиона евро грози Левандовски

  • роберт левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • бундеслига

Въпреки че все още има договор до 2023 г., нападателят отказва да играе за Байерн

Полският нападател Роберт Левандовски може да бъде наказан с 3,6 милиона евро, ако не се яви на първата среща и съответно - тренировка на Байерн на 12 юли. Въпреки че все още има договор до 2023 г., нападателят отказва да играе за Байерн. След осем години в клуба той иска трансфер в Барселона.

Преди няколко дни полякът остави мистериозно съобщение в Instagram: "Не поглеждайте назад, освен за да гледате красив пейзаж." Снимка, направена по време на почивката му в Майорка.

Байерн отхвърли три оферти на каталунския клуб. Последната - 50 милиона, включително 10 милиона под формата на бонуси, което провокира гневната реакция на 33-годишния поляк, който може да не се яви на срещата на целия баварски тим на 12 юли.

Баварците също отвърнаха с предупреждение. Според германската телевизия Sport1 Левандовски е бил заплашен с рекордната глоба, ако не дойде на тренировка, отбелязва "Труд".

Треньорът на Барселона Шави и Левандовски се срещнаха наскоро в клуб в Ибиса. Според германския всекидневник "Билд" двамата са обсъдили подробности около трансфера на играча.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 При

    4 0 Отговор
    неговите 65 милиона € , не е болка за умиране , а и вероятно ще се договорят за 1/3 - а !