Last news in Fakti

12 Юли, 2022 15:33 1 126 0

Барселона и Манчестър Юнайтед си стиснаха ръцете, но Франки де Йонг отказва трансфера

  • франки де йонг-
  • барселона-
  • манчестър юнайтед

Нидерландецът има редица проблеми с желанието на клуба да го продаде

Барселона и Манчестър Юнайтед си стиснаха ръцете, но Франки де Йонг отказва трансфера - 1
Снимка: БГНЕС

Сагата около Франки де Йонг продължава за пореден ден, като този път Mundo Deportivo обяви, че Барселона и Манчестър Юнайтед са сключили споразумение за трансфера на централния полузащитник. Оказва се обаче, че самият играч има проблем с подобна сделка и би могъл да провали плановете на двата отбора.

Смята се, че „каталунците“ са склонили на оферта в размер на €65 млн. плюс €20 млн. под формата на различни бонуси.

Твърди се също така, че нидерландецът има да получава около €17 млн. в заплати от клуба, а това е въпрос, който би следвало да бъде решен преди да се урежда продажбата му.

Също така „лалето“ има проблем и с „червените дяволи“, тъй като английският гранд изгуби сериозна част от реномето си в последните години след пенсионирането на сър Алекс Фъргюсън и вълната от треньорски рокади, които настана в следствие.

В момента Ерик тен Хаг е старши-треньор на Юнайтед, но кредитът на доверие към него едва ли ще е по-голям от този към Оле Гунар Солскяер или Жозе Моуриньо. Подобна несигурност също плаши Франки де Йонг, който изглежда вярва много повече в проекта на Шави.

Испанските издания са убедени, че казусът ще бъде разрешен до края на седмицата, но ние не сме готови да се обзаложим за това.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА