Last news in Fakti

29 Юли, 2022 13:55 940 0

Отложиха делото срещу Ник Кирьос за домашно насилие

  • уимбълдън-
  • ник кирьос-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • дело

Ник Кирьос трябва да участва на турнира Мастърс в Синсинати в средата на август преди Откритото първенство на САЩ, което стартира на 29 август в Ню Йорк

Отложиха делото срещу Ник Кирьос за домашно насилие  - 1
Снимка:

Финалистът от Уимбълдън Ник Кирьос ще се яви пред съда в Канбера на 23 август, след като заседанието беше отложено с три седмици, съобщава АП.

Делото е заведено заради инцидент през януари 2021 година, за който е докладвано на полицията през декември. Първоначално се очакваше Кирьос да се изправи пред магистратския съд на 2 август.

Но служители на съда разкриха, че делото е насрочено за изслушване на 23 август. Кирьос не е длъжен да присъства на заседанието, ако е законно представляван.

На Уимбълдън, където той загуби на финала от Новак Джокович, австралиецът каза, че е бил посъветван от адвокатите си да не коментира предстоящото съдебно дело.

Австралийските медии твърдят, че тенисистът ще бъде съден след подадена жалба от бившата му приятелка Киара Пасари за домашно насилие.

Ник Кирьос трябва да участва на турнира Мастърс в Синсинати в средата на август преди Откритото първенство на САЩ, което стартира на 29 август в Ню Йорк.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА