Last news in Fakti

2 Август, 2022 19:03 654 1

Агуеро помоли феновете за търпение към Холанд

  • серхио агуеро-
  • ерлинг холанд-
  • манчестър сити

Аржентинската легенда осъзнава, че ще е трудно за младия му наследник

Агуеро помоли феновете за търпение към Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Ерлинг Холанд стана обект на критики в социалните мрежи, след като записа неубедителен официален дебют с фланелката на Манчестър Сити. Серхио Агуеро обаче се обяви в подкрепа за младия нападател и призова за търпение от феновете към него.

Ще му е нужно време, за да се адаптира напълно към отбора. Той е повече от доказан голмайстор, като видим показателите му от Бундеслигата. Но няма как без период на адаптация, каквато бе ситуацията и с мен“, каза аржентинската легенда на „гражданите“ пред Stake.

Агуеро обаче вкара цели 30 гола при първия си сезон в Манчестър, вкарвайки два гола и асистенция още при дебюта си във Висшата лига срещу Суонзи през 2011 г. Той обаче пропусна срещата за Комюнити шиълд срещу Манчестър Юнайтед, спечелена от „червените дяволи“ с 3:2.

Холанд се очаква да запише първи минути в шампионата на Англия още идният уикенд, когато ще се изправи срещу отбраната на Уест Хям Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    0 0 Отговор
    Ще се адаптира като Санчо в Ман.Юн.