Last news in Fakti

7 Август, 2022 21:03 3 672 3

Фенове на Манчестър Юнайтед се сбиха на „Олд Трафорд“

  • манчестър юнайтед-
  • олд трафорд-
  • брайтън

Напрежението в клуба започва да ескалира още от ден първи през сезона

Фенове на Манчестър Юнайтед се сбиха на „Олд Трафорд“ - 1
Снимка: БГНЕС

Фенове на Манчестър Юнайтед се сбиха по време на загубата от Брайтън с 1:2 на „Олд Трафорд“ за началото на сезона във Висшата лига, научихме от Daily Mail.

Напрежението сред запалянковците ескалира прекалено рано, защото тепърва в любимия им клуб започва работа Ерик тен Хаг, но от друга страна резултатите са все същите, както при Оле Гунар Солскяер и Ралф Рангник.

„Червените дяволи“ продължават да са един от най-обичаните тимове в света, но слабата игра и вълната от загуби през годините вече започват да идват в повече на хората по трибуните и пред телевизионните екрани.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 същия бардак

    6 1 Отговор
    Нищо хубаво не ги чака червените дяволи. Абсолютна безпътица. Магуайър слаб, Фернандеш слаб, Рашфорд слаб, Фред слаб, Санчо слаб. Вече сериозните играчи отказват да играят в средняшки тим, който не може да играе в шампионска лига. И тоя треньор трудно ще издържи цял сезон.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.