9 Август, 2022 10:10 933 3

Серина Уилямс записа първа победа на корта от 14 месеца насам

  • серина уилямс-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • нуриа парисас-
  • спорт

40-годишната американка победи Нуриа Парисас от Испания с 6-3, 6-4 за първия си успех от миналогодишното издание на Ролан Гарос

Серина Уилямс записа първа победа на корта от 14 месеца насам - 1
Снимка: БГНЕС

Носителката на 23 титли от Големия шлем Серина Уилямс записа първа победа на корта от 14 месеца насам, след като спечели мача си от първия кръг на турнира в Торонто от сериите WTA 1000. 40-годишната американка победи Нуриа Парисас от Испания с 6-3, 6-4 за първия си успех от миналогодишното издание на Ролан Гарос.

"Явно има някаква светлина в края на тунела и аз се приближавам към нея", каза след успеха Уилямс. "Нямам търпение да стигна до нея. Обичам да играя, невероятно е, но не мога да го правя вечно. Понякога човек иска просто да даде всичко от себе си и да се наслади на момента", допълни легендарната тенисистка.

Уилямс отрази седем от осемте възможности за пробив, които се откриха пред съперничката ѝ, като заби и седем аса по пътя към победата, дошла след два часа игра. Във втория кръг на надпреварата Уилямс ще се изправи срещу 12-та поставена в схемата Белинда Бенчич или чехкинята Тереза Мартинцова.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шегичка

    2 0 Отговор
    Този турнир не е ли само за жени???
  • 2 Питанчев

    1 0 Отговор
    А Уимбълдън не се ли брои за турнир?Че госпожата и там изигра 2 мача.
  • 3 Смях в залата

    1 0 Отговор
    Победила 45- тата в ранглистата с много допинг!