Last news in Fakti

9 Август, 2022 13:52 5 912 6

След скандала с наркотици: Световният шампион Карлос Насар отпадна от лагера на националите в Белмекен

  • карлос насар-
  • вдигане на тежести-
  • спорт-
  • щанги-
  • иван иванов

Преди пет дни редица медии публикуваха информацията, че Насар е бил задържан в нощта на 27 юли да шофира без книжка и с положителен полеви тест за наркотици

След скандала с наркотици: Световният шампион Карлос Насар отпадна от лагера на националите в Белмекен - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар ще пропусне лагера на националния отбор на високопланинската спортна база Белмекен, съобщава „Мач Телеграф“.

Както е известно, преди пет дни редица медии публикуваха информацията, че Насар е бил задържан в нощта на 27 юли да шофира без книжка и с положителен полеви тест за наркотици. Според публикациите щангистът е спрян принудително от екип на "Пътна полиция" на пътя Каменар - Поморие. Твърди се, че положителен излязъл тестът за амфетамини и метамфетамини, а в колата му е намерено и топче марихуана.

Пред NOVA обаче, Насар отрече всички тези твърдения и заяви категорично, че рядко консумира алкохол, а наркотици – никога.

Треньорът на националите Иван Иванов заяви преди няколко дни, че е провел телефонен разговор с Насар, който в момента е в родния Червен бряг, и го чака да се присъедини към отбора на Белмекен, където националите тренират от известно време. Това обаче няма да стане.

„Първо, нека си оправи бакиите, и тогава да идва в отбора. Насар ще пропусне лагера в Белмекен и евентуално го чакам на следващия в Спортпалас“, лаконичен бе Иван Иванов пред „Мач Телеграф“.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    18 2 Отговор
    тия толкова анаболи взимат , че амфетите са като витаминчета за тях.....за тревата пък да не говориме

    Коментиран от #2

  • 2 Пижо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Уж анаболите са забранени, а ако напишеш в търсачката излизат цели онлайн магазини с анаболи ?!?4472
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Да, да

    4 1 Отговор
    Сега е червенобрежки гъзар.
  • 5 сирене

    4 4 Отговор
    Канабисът е билка... Виж вече за Амфети и Метаамфети, освен ако не си на служба в украинската армия или хиперактивен, кофти.
  • 6 КОЙ Е ТОЯ БОКЛУК?

    2 1 Отговор
    КОЙ ........................