Last news in Fakti

9 Август, 2022 12:27 1 651 1

Елитен турски тим предлага 700 000 евро за футболист на Левски

  • левски-
  • футбол-
  • ноа сонко сундберг

От началото на сезона Сундберг няма пропусната минута за “сините”

Елитен турски тим предлага 700 000 евро за футболист на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Интересът към футболистите на Левски от чужди клубове не спира. На “Герена” е пристигнала оферта от турски клуб за централния защитник Ноа Сонко Сундберг. Въпросният тим е от Суперлигата и е предложил на “сините” 700 000 евро за национала на Гамбия, но ръководството на столичани е отговорило категорично, че няма да го продаде за тази сума. Левски иска най-малко 1 млн. от европейската валута за бранителя.

От началото на сезона Сундберг няма пропусната минута за “сините”, като взе участие в трите мача от първенството и в трите от квалификациите в Лигата на конференциите. В момента националът на Гамбия е най-стабилният в сърцето на защитата, като ръководи умело отбраната и покрива своите колеги.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наско

    1 4 Отговор
    Да дават милион, а да не се ослушват.За банкет няма и да покрият няколко Малдиви.Хайде де!А за Раевата?