Last news in Fakti

9 Август, 2022 14:27 1 433 1

Бивш изпълнителен директор на Ботев Пд: Банда аматьори управляват клуба в момента

  • даниел серехидо-
  • ботев пловдив-
  • футбол

От думите му става ясно, че „канарчетата“ са платили 400 000 евро за Антонио Перера

Бившият изпълнителен директор на Ботев (Пловдив) Даниел Серехидо използва платформата на „Ритнитопъ“ във „Фейсбук“, за да направи изключително любопитен коментар за най-новото попълнение на „канарчетата“. От думите му става ясно, че „канарчетата“ са платили 400 000 евро за Антонио Перера.

Преди десетина дни Серехидо, който в момента работи за втородивизионния Крумовград, използва личния си профил във „Фейсбук“, за да защити уволнения треньор Азрудин Валентич. Според испанеца, от началото на сезона босненският специалист е бил изоставен от управата на клуба.

КОМЕНТАРЪТ НА ДАНИЕЛ СЕРЕХИДО
Това ми звучи наистина като операцията "Анжи":
1. НК Истра и Алавес са собственост на една и съща испанска група (Баскония).
2. Играчът беше под наем от Алавес” в НК Истра през последните две години.
3. Играчът не искаше да продължи в Хърватия, така че ръководството на Алавес беше готово да го пусне безплатно, тъй като треньорът на първия отбор (във втора дивизия) реши да не го регистрира да играе за следващия сезон.
И така, накратко, Алавес получи около 400 000 евро за контузен играч (той беше контузен преди да го привлекат), за когото нямаше оферти, клубът не го искаше и беше готов да го пусне безплатно.
Испанците са професионалистите, а не бандата аматьори, които управляват Ботев (Пловдив) в момента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1914

    0 0 Отговор
    А нашия го управлява Кой но АЗ не го искам!!!