Last news in Fakti

10 Август, 2022 13:54 2 994 0

Подиграват Конър Макгрегър, че носи женски обувки

  • конър макгрегър-
  • мма-
  • обувки-
  • подигравки-
  • спорт

Ирландската легенда от ММА пусна снимката на луксозните обувки с текст относно лукса, страданието и успеха

Подиграват Конър Макгрегър, че носи женски обувки - 1
Снимка:

Конър Макгрегър получи някои подигравки в социалните мрежи, след като публикува в Инстаграм снимка на мокасини Версаче, с които се бе пригласил. Ирландската легенда от ММА пусна снимката на луксозните обувки с текст относно лукса, страданието и успеха.

Феновете обаче веднага реагираха и някои не пропуснаха да го подкачат. „Върни на госпожата, обувките и“, написа Дарън Дарли в отговор. Друг пък допълни: „Наистина искам да спреш с тази показност и да се превърнеш отново в онзи Конър Макгрегър, който обичам да гледам как се бие…Моля те“.

Трети пък пусна своя снимка с най-обикновени кроксове и текст „Много удобни и не съм платил луди пари за тях“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА