Last news in Fakti

10 Август, 2022 18:33 2 311 1

По колко пари ще спечелят Левски и ЦСКА, ако продължат към баража за Лигата на конференциите

  • цска-
  • левски-
  • хамрун спартанс-
  • сейнт патрикс-
  • лига на конференциите

Двата български клуба имат решаващи мачове в предпоследния квалификационен кръг

По колко пари ще спечелят Левски и ЦСКА, ако продължат към баража за Лигата на конференциите - 1
Снимка: БГНЕС

Левски и ЦСКА навлизат във финалния етап от подготовката си за реваншите съответно срещу Хамрун Спартанс и Сейнт Патрикс в квалификациите за Лигата на конференциите. Ясно е вече и какъв е залогът за всеки от тях във финансово отношение.

Справка със сайта на УЕФА показва, че всеки, който прескочи предпоследния кръг на квалификациите за турнира, ще прибере по €750 хил.

Задачата на „сините“ е сравнително лесна, защото се прибраха с гол преднина от гостуването си в Малта, докато „червените“ ще трябва да наваксват изоставането си от 0:1 за мача си в Ирландия.

Левски приема Хамрун на своя стадион „Георги Аспарухов“ на 11 август от 21:00 часа, докато ЦСКА гостува на ирландския клуб от 21:45 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гладна кокошка просо сънува

    3 4 Отговор
    Няма да има групи за тях. ЦСКА приключва утре, а Левски ще се изправи срещу насилника си АЕК. В Лигата на Конференциите ще влезе единствено Лудогорец, който отново ще бъде боксова круша в най-леката група.