11 Август, 2022 21:18 1 050 1

Маркъс Рашфорд иска да се присъедини към ПСЖ

  • маркъс рашфорд-
  • манчестър юнайтед-
  • псж

Английският национал е поредният беглец от Манчестър Юнайтед

Маркъс Рашфорд иска да се присъедини към ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Маркъс Рашфорд е пред трансфер в ПСЖ, след като е дал съгласието си да се присъедини към клуба, според Foot Mercato и L'Equipe.

Английският нападател на Манчестър Юнайтед е поредният, който иска да напусне „Олд Трафорд“ през това лято, след като Кристияно Роналдо сътвори голяма бъркотия през изминалите почти два месеца.

Рашфорд изпадна в криза от средата на миналата кампания насам, когато влезе в открит конфликт с Оле Гунар Солскяер заради публичните си прояви. В последствие формата му пропадна и в момента той е видимо, че не предлага най-доброто, на което е способен, въпреки поредицата от треньорски рокади.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Онзи

    1 0 Отговор
    То и аз искам в псж , и то титуляр !!!