Last news in Fakti

12 Август, 2022 19:03 902 4

ЦСКА чака големи оферти за Йомов от Австрия и Швейцария

  • георги йомов-
  • цска-
  • аустрия виена

Нападателят отдавна е обект на интерес от някои клубове там

ЦСКА чака големи оферти за Йомов от Австрия и Швейцария - 1
Снимка: БГНЕС

Георги Йомов може съвсем скоро да се превърне в поредния трансфериран играч на ЦСКА през лятото в посока чужбина, според „Тема Спорт“.

Крилото за пореден път е привлякъл вниманието на скаути от Австрия и Швейцария. Те са гледали на живо срещата срещу Сейнт Патрикс снощи, в която „армейците“ стигнаха до исторически успех с 0:2.

Твърди се, че Аустрия Виена е един от водещите клубове, които имат апетити към Йомов. При това от доста време насам, но някои здравословни проблеми попречиха на сделката.

От „Армията“ обаче не възнамеряват на всяка цена да разкарат своя национал, което значи, че той би могъл да струва няколко милиона на евентуалните купувачи.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВАРНА

    4 0 Отговор
    Браво на ЦСКА, но без качествени флангови футболисти отбора няма как да има развитие! НИТО ГАРСЕЗ, НИТО ЙОМОВ ПРОДОЛЯВАТ САМИ СЪПЕРНИЦИ! ИМАТ КАЧЕСТВА, НО НЕ СА ДРИБЛЬОРИ, ПРИТЪПЯВАТ АТАКИТЕ и така ЦСКА става лесно придвидим в офанзивен план! Сега ЦСКА ще прибере минимум 2 милиона лева от предстоящия мач с Базел, хубаво е част от тях да се инвестират в технични и бързи флангови играчи!
  • 2 Пурко

    5 1 Отговор
    Не може да се отрече че Гришата редовно успява да продаде изгодно играчи, за разлика от тия в Левски. Там се ослушват, правят се на интересни и накрая пият 1 студена вода. Сега ще ги видя за колко ще продат прословутия Цунами, Кордоба и др. набедени звезди след шумния провал
  • 3 Разбрах

    2 5 Отговор
    Че ще броят 80 милиона евро на ЦСКА за йомов...
  • 4 В момента

    0 0 Отговор
    Йомов е единственият български футболист , който притежава скорост да играе среден европейски футбол .