Last news in Fakti

15 Август, 2022 19:33 835 2

Рафа Надал: Радвам се, че имам отново шанс за №1 в света, но не това е най-важното за мен

  • рафаел надал-
  • данийл медведев

„Матадора“ все по-често ще мисли за здравословното си състояние

Рафа Надал: Радвам се, че имам отново шанс за №1 в света, но не това е най-важното за мен - 1
Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал може още идната седмица да се озова отново на върха в световния тенис при мъжете, въпреки че е на 36 години и отново премина през поредната си тежка контузия.

По време на пресконференцията преди началото на ATP 1000 в Синсинати „Матадора“ призна, че е развълнуван от тази възможност, но смята да вложи повече фокус върху опазването на здравословното си състояние.

Испанецът се отказа от 1/2-финалите на Уимбълдън преди месец, след като получи разкъсване на мускул в коремната област, но ето, че сега е готов, за да се завърне на корта.

Надал ще стане №1 в ATP, ако спечели „Мастърса“ турнира, а лидерът в подреждането - Данийл Медведев, отпадне преди 1/4-финалите. Александър Зверев е между тях двамата на второто място, но контузията му в глезена ще го лиши от участия поне още няколко седмици, ако не и месеци.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 за славяните с любов бе Рафа

    1 0 Отговор
    Ама френска