Last news in Fakti

17 Август, 2022 18:03 2 062 0

„Червените дяволи“ се интересуват от €64-милионна резерва на Челси

  • кристиян пулишич-
  • челси-
  • манчестър юнайтед

Все още младият нападател не се радва на живота си в Лондон към момента

„Червените дяволи“ се интересуват от €64-милионна резерва на Челси - 1
Снимка: БГНЕС

23-годишният Кристиян Пулишич е изправен пред сериозна дилема - да продължи да търка скамейката на „Стамфорд Бридж“ или да се намърда в кошмара, в който се е превърнал „Олд Трафорд“ в момента. The Athletic смята, че американецът е една от многото трансферни цели на Манчестър Юнайтед през това лято.

Пулишич струваше на Челси цели €64 млн. през 2019 г., когато в Борусия Дортмунд гледаха на него, като на потенциална суперзвезда на световния футбол. 3 години по-късно обаче той е по-скоро резервна опция за Томас Тухел и дори рядко е използван на една и съща позиция по терена.

Смята се, че Пулишич е отворен към всякакви предложения на този етап, стига да му се гарантира повече игрово време, защото след няколко месеца от него ще се очаква да изведе САЩ с капитанската лента на Мондиала в Катар.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА