19 Август, 2022 13:43 1 798 2

Левандовски гонил бандити, които му отмъкнали часовник за 75 хиляди евро

  • роберт левандовски-
  • барселона-
  • часовник-
  • крадци

Инцидентът се е случил вчера, когато Левандовски е отивал на тренировка на тима и е спрял пред базата, за да разпише автографи на събралите се фенове

Левандовски гонил бандити, които му отмъкнали часовник за 75 хиляди евро - 1
Снимка: БГНЕС

Кариерата на Роберт Левандовски в Барселона не започва по най-добрия начин. Нападателят премина от Байерн (Мюнхен) срещу 50 милиона евро на “Камп Ноу” през това лято, но не успя да се разпише в първия двубой за сезона в Ла Лига и каталунците завършиха наравно 0:0 срещу гостуващия Райо Валекано.

Тази сутрин пресата в Испания съобщава, че вчера той е изживял нов не особено положителен момент, след като е бил обран. Инцидентът се е случил вчера, когато Левандовски е отивал на тренировка на тима и е спрял пред базата, за да разпише автографи на събралите се фенове.

Именно от това са се възползвали двама мъже, които са отворили вратата на колата откъм съседното до шофьорското място и са отмъкнали часовник на стойност 75 хиляди евро от колата. Полякът е слязъл и е подгонил злосторниците, а след него са се включили и полицаи, които в крайна сметка са заловили двамата мъже и са върнали часовника на Левандовски.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕвроЦенности

    2 3 Отговор
    Евроценност е да отидеш на 2 хиляди километра от дома за да те ограбят, иначе родните ти бандити не са толкова качествени ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.