Last news in Fakti

15 Август, 2022 22:33 2 286 5

Бивша звезда на Реал Мадрид нарече Жоан Лапорта „идиот“, а Барселона - „мафия“

  • рафаел ван дер ваарт-
  • барселона-
  • жоан лапорта

Нидерландецът е бесен от ситуацията в клуба в момента

Бивша звезда на Реал Мадрид нарече Жоан Лапорта „идиот“, а Барселона - „мафия“ - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата звезда на Реал Мадрид Рафаел ван дер Ваарт избухна остро срещу Барселона и президента на клуба - Жоан Лапорта, заради дълговата криза и отношението на ръководството към сънародника му - Франки де Йонг, говорейки пред AS.

Не може да се отнасяш така с хората! Франки изкарал прекалено много? Първо подписваш договор, а после го изпълняваш или си тръгваш при добри условия, но там не е така. Това е мафия и те трябва да бъдат наказани“, каза бившият плеймейкър на „кралския клуб“.

Де Йонг от няколко месеца насам е принуждаван да напусне „Ноу Камп“ или да се откаже от заплатата, която договори при преминаването си от Аякс през 2019 г.

Как е възможно да купуваш играчи, когато нямаш пари? Срамота! Лапорта продължава да се хили навсякъде с голямата си глава. Той се мисли за крал, а в моите очи е обикновен идиот“, каза още ван дер Ваарт по адрес на боса на „каталунците“.

„Барса“ само до момента е похарчил €153 млн. за нови футболисти без да смятаме заплатите им.

Името на Барселона вече е опетнено. Това е велик клуб и всеки би искал да играе за него, но вече гледаме на него по различен начин. Според мен, вече е позорно да играеш за тях“, завърши тирадата си холандецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прав е!

    8 5 Отговор
    Първо да върнат 1.4 млрд дълг, после да купуват нови
  • 2 Хубчев

    7 5 Отговор
    Ами да. Подписваш договор и трябва да се изпълнява. А не довиждане и ей ти 1 заплата.
  • 3 Дядо ви Курти от село Пиперково

    7 7 Отговор
    И тази година ще дишат прахта на Реал Мадрид....Що за мутри са тези,предлагат ти дадена заплата,и после почват с заплахите да се откажеш от парите...Де Йонг ако е хитър би постъпил като Луиш Фиго, директно в кръвния враг....
  • 4 Нгж

    7 4 Отговор
    Прав е човекът в Барцелона вече царят интригите и измамата.
  • 5 Азазел

    1 0 Отговор
    Лошото е, че легендарен футболист като Шави ще бъде употребен за целите на Лапорта. Всъщност в момента се възползват от името му, за да привличат футболисти срещу обещания.