Last news in Fakti

19 Август, 2022 19:33 1 805 0

Барселона гони играчи на пожар, за да регистрира Жул Кунде

  • жул кунде-
  • барселона-
  • реал сосиедад

Оказа се, че няма бюджет за французина в момента

Барселона гони играчи на пожар, за да регистрира Жул Кунде - 1
Снимка: БГНЕС

Необичайните проблеми за Барселона това лято продължават, като този път Жул Кунде е застрашен от това да остане без картотека дори за втория кръг от Примера Дивизион, тъй като клубът изчерпа почти всички своите финансови лостове, за да балансира бюджета си така, че да влезе в определените от Ла Лига рамки, научихме от Sport.

Французинът има реална опасност да остане извън групата за срещата с Реал Сосиедад този уикенд, ако междувременно „каталунците“ не свият бюджета си за заплати с продажбата на нарочените за гонене играчи.

Твърди се, че Мемфис Депай, Мартин Брайтвайт и Франки де Йонг продължават да се дърпан на предложенията от потенциални купувачи, докато не си получат дължимото до момента от ръководството.

Междувременно Серхио Бускетс и Жерар Пике все още не са се съгласили за втора поредна година да останат без заплати.

Всичко това не спира да оронва престижа на Барселона и дава все повече основания на останалите отбори в Испания и из Европа да се гневят на регулаторните органи, които позволяват подобно безконтролно пилеене на средства.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА