Last news in Fakti

20 Август, 2022 16:33 3 340 0

Барселона най-накрая намери купувач на Миралем Пянич

  • миралем пянич-
  • барселона-
  • ница

Босненецът се превърна в един от проблемите за бюджета на „каталунците“

Барселона най-накрая намери купувач на Миралем Пянич - 1
Снимка: БГНЕС

Миралем Пянич е напът да се завърне във френската Лига 1, след като Sport съобщи, че Ница има сериозен интерес към босненеца.

32-годишният плеймейкър пристигна в Барселона през 2020 г., като част от една от най-странните сделки в съвременната история на футбола. За него бяха платени €60 млн. на Ювентус, като в същото време „бианконерите“ извадиха €76 млн. за Артур. Обичайно размени от подобен тип стават, като просто единият клуб доплаща разликата в цената, за да може да се намалят до минимум разходите по сделката от гледна точка на данъци и такси.

Пянич междувременно се превърна в дълбока резерва на „Ноу Камп“ и дори за кратко бе преотстъпен под наем в Бешикташ.

В зората на кариерата си той игра за отборите на Метц и Олимпик Лион, след като звездата му блесна в Рома.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА