Last news in Fakti

22 Август, 2022 07:24 2 653 2

Шави Ернандес: Левандовски прави разликата

  • роберт левандовски-
  • барселона-
  • футбол-
  • ла лига-
  • шави ернандес

Роберт е играч и за настоящето, и за бъдещето

Шави Ернандес: Левандовски прави разликата - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона победи Реал Сосиедад с 4:1 като гост, но успехът беше изкован с много усилия. Старши треньорът на “блаугранас” Шави Ернандес коментира на пресконференцията след мача представянето на част от играчите и призна, че отборът има още много накъде да се развива.

“На този стадион винаги е трудно да победиш. Искам да отбележа, че играхме много добре през второто полувреме и заслужено стигнахме до обрат. Изключително важна победа за нас, която ни дава увереност, че сме на прав път. Мисля, че като цяло можем да сме доволни от мача”, каза Шави.

“Действахме смело, но на футболистите все още им липсва синхрон. Де Йонг ни дава много. Той нямаше късмет при гола на Реал Сосиедад. Педри игра отлично в средата на терена, а Гави и Феран се справиха между линиите. Следващия път ще ми е трудно да определя титулярния състав и това е положителен знак”, добави Шави.

“Нормално беше да вкарам още нападатели след почивката, равенството не ни устройваше. Всички видяха, че Левандовски е способен да прави разликата. Той е пример за останалите с трудолюбието си. Роберт е играч и за настоящето, и за бъдещето”, подчерта треньорът на Барса.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Про100 100

    4 4 Отговор
    Е като си фал една торба с пари ще го хвалиш! Нямаш много избор😀
  • 2 Наско

    7 0 Отговор
    Само дето Фати направи разликата. Барса бяха зациклили тотално и не можеха да създадат положение преди малкия да влезе от пейката и да обърне мача.