Last news in Fakti

1 Юли, 2013 11:53 1 477 1

Боби Михайлов: ЦСКА ще си плати!

  • цска-
  • борислав михайлов
Боби Михайлов: ЦСКА ще си плати! - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов побеснял, след като разбрал за атаката на „червените” фенове срещу футболния съюз. В събота част от „армейските” ултраси атакува сградата на централата и изпотрошиха всичко, което попадна пред очите им.
 
„Този път ЦСКА ще си плати. За всичко ще си плати. Няма да има повече компромиси. Камерите са заснели нападението. Вижда се, че това не са фенове на Челси. Но няма да ни уплашат”, отсякъл Борислав Михайлов пред подчинените си, цитирани от БЛИЦ.
 
Според запознати той е бил готов да разреши ЦСКА да вземе лиценза на Нефтохимик и да запази мястото си в „А” група. След вандалщината в събота Боби почти променил решението си. Източници твърдят, че върху Михайлов е оказван политически натиск да помогне за оцеляването на „червените” в родния елит. Мнозина обаче смятат, че основната нива за случващото се в Борисовата градина не е в БФС, а в ръководството на фирма „Титан”. 

http://www.blitz.bg/sport/article/183936


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодор Тошев

    0 0 Отговор
    Изчезвай от там бее смешник превърнахте сградата на БФС в свърталище на г...да!!!! ЗА ВАС И ПРАВИТЕЛСТВОТО САМО ПРЕВРАТ !!!!!!!!!