Last news in Fakti

1 Юли, 2013 12:40 1 184 0

Дучето: Вина за всичко в ЦСКА има сметопочистващо дружество ТИТАН

  • дучето-
  • цска-
  • титан
Дучето: Вина за всичко в ЦСКА има сметопочистващо дружество ТИТАН - 1
Снимка: БГНЕС

„В онова, което се случи пред БФС, по никакъв начин не сме участвали с моите приятели. Категорично заявявам, че БФС е виновен за хиляди неща, но пряката вина за състоянието, в което се намира моя любим клуб, е единствено в сметопочистващо дружество „Титан". И нека да е ясно - те докараха ЦСКА до това положение. Мястото на протеста трябваше да бъде насочен от Орлов мост по посока сградата на „Титан" на бул. „България" и да се случи това, а след това и на всички останали, които го заслужават", каза бившият председател на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето в предаването „Спорт7“ по News7.

“Какво стана, след като “Титан" получи ЦСКА? Остави на ЦСКА 35 млн. задължения. Искам българската държава да каже какво е дадено, какво е получено, какви данъци са платени, защо има задължения към много фирми, играчи, треньори и различни хора, работили в клуба, и чак тогава да бъде мачкан БФС. Защо тези господа никой не ги провери през тези 5 години? Големият грях на БФС е, че 2008 година не направи онова, което повелява законът и собствените им разпоредби. Ние трябваше да бъдем там, където всички отиват с онова, което се полага на всички като нас! И може би тогава ние щяхме да бъдем чист клуб", сподели още фенът на ЦСКА.

Днес пък „армейците“ останаха без треньор. Заниманието бе водено от кондиционния треньор Роко Перота, което изненада играчите. Христо Стоичков и неговите помощници не се появиха на „Армията“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА