Last news in Fakti

28 Август, 2022 16:02 1 767 3

Ясни са условията, при които Наполи би взел Кристиано Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • наполи-
  • манчестър юнайтед

Виктор Осимен може да поеме към Манчестър Юнайтед ката част от сделката

Стана известно при какви условия Наполи може да подпише с Кристиано Роналдо. От няколко дни агентът му Жорже Мендеш преговаря с италианския клуб и се обсъжда вариант, при който популярният мениджър да съдейства за продажба на сегашния централен нападател на тима Виктор Осимен в Манчестър Юнайтед, за да се освободи място за CR7, който да дойде под наем.

Според “Гадзета дело спорт” обаче Наполи очаква да получи 130 милиона евро за Осимен, а също така иска от Юнайтед да плаща 80% от заплата на Роналдо и на всичко отгоре да покрие всички комисионни по сделките, предава sportal.bg.

Треньорът на Наполи Лучано Спалети вече заяви, че би искал да има Роналдо в състава си. Този на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, обаче продължава да казва, че не желае да се разделя с голмайстора.

Всичко ще стане ясно в идните дни, защото пазарът затваря в четвъртък (1 септември) вечер.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Десислав

    8 0 Отговор
    Камора искат да поизчистят име и да изперат някой лев.
    Нищо интересно...

    Коментиран от #3

  • 2 Джо

    5 1 Отговор
    Наполи ще му допадне.Имапрекрасно море,фрути ди маре,Пица,пица,пица.. и циганийка като за него. Но страшното е че постоянно ще го сравняват с дребния титан Дон Диего!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.