Last news in Fakti

4 Септември, 2022 11:33 2 286 3

Алан Шиърър скочи на съдийството във Висшата лига (ВИДЕО)

  • алан шиърър-
  • уест хям юнайтед-
  • астън вила-
  • челси-
  • манчестър сити

Легендата смята, че реферите са предали футболистите, мениджърите и клубовете през изминалия ден

Алан Шиърър скочи на съдийството във Висшата лига (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Съдийството в английската Висша лига търпи все по-сериозни критики и изминалият ден в шампионата бе истински кошмар за Уест Хям Юнайтед и Астън Вила. На това мнение е и най-резултатният играч в историята на състезанието - Алан Шиърър.

Играчи, мениджъри и футболни клубове бяха предадени предадени от съдиите. Това беше ужасен ден! Тренираш усилено цяла седмица, за да приложиш на практика това, което правиш на тренировъчната база, а накрая да бъдеш предаден по този начин не е правилно“, каза англичанинът в коментарното студио на BBC.

Първо „чуковете“ бяха лишени от изравнително попадение за несъществуващо нарушение срещу Едуар Менди в 90' в мача срещу Челси, когато Гнали Корне просто докосна вратаря с рака, а миг по-късно сенегалецът започна да крещи в агония, докато осъзнава, че няма как да улови топката.

След това „виланите“ можеха да спечелят срещу Манчестър Сити, когато Филипе Коутиньо вкара страхотен гол от дистанция, но срещу него бе отсъдена несъществуваща засада, а ВАР не сметна за необходимо да промени мнението на колегите си на терена.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    12 0 Отговор
    Интетесно че ощетените винаги са отбори със по-скромни финансови възможности
  • 2 така е

    7 1 Отговор
    ВЯРНО,ТАКА СТАВА ПО СВЕТА,КОРУПЦИЯТА Е НА ВСЯКЪДЕ,НЕ САМО В ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОЦИ.
  • 3 СССР

    2 0 Отговор
    Вече е ясно че от ново ще е шампион Манчестър Сити, два пъти ги направиха шампиони като ги подпряха срещу Тотнъм за сметка на Ливърпул.