Last news in Fakti

4 Септември, 2022 20:41 1 578 6

ЦСКА 1948 се завърна на върха с разгром над Берое

  • цска 1948-
  • берое

„Армейците“ продължават да бележат много попадения

ЦСКА 1948 се завърна на върха с разгром над Берое - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 спечели убедително домакинството си срещу Берое с 4:0 в 9 кръг от Първа Лига и така отново се върна на върха в класирането.

Ангел Бастунов, Парвис Умарбаев, Ивайло Чочев и Александър Колев вкараха попаденията за домакините, като така не оставиха никакъв шанс на „заралии“.

Ефективността пред гола направи разликата, защото гостите все пак имаха доста шансове, за да отбележат поне веднъж, но играчите на Петър Хубчев отново демонстрираха неумението си да завършват атаките.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Числото с ментето емблема

    9 12 Отговор
    Какви армейци са тия бе Янкулов, я по сериозно !!!
  • 2 ТАКА ИГРАЯТ

    12 8 Отговор
    АРМЕЙЦИТЕ...НЕ СА КАТО ЛИТЕКС- ЕТРОПОЛЕ...БРАВО...
  • 3 Голям капацитет е

    12 1 Отговор
    Интересна е снимката към статията, няма нищо общо с А-група нито с българските отбори, Деси е сложил снимка на мач от Бундеслигата в който присъства отбора на Майнц05, а не на ЦСКА 1948.....
  • 4 Специалиста

    10 4 Отговор
    Пак да го повторя! В бедната ни Родина, никой не разбира футбола повече от Супата! Човека е българския Муриньо! Етрополе го изгониха, сега ще му сърбат попарата!
  • 5 Аз и той

    2 5 Отговор
    Какви,армейци сънуваш!
  • 6 ЦСКА

    1 0 Отговор
    НАПРЕД АРМЕЙЦИ КЪМ 32 ТИТЛА !