Last news in Fakti

23 Септември, 2022 23:54 2 448 0

Италия излезе от летаргията с успех над прехвалената Англия

  • италия-
  • англия-
  • лига на нациите

„Скуадрата“ се завърна към традиционните си минимални победи

Италия излезе от летаргията с успех над прехвалената Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Италия постигна ценен успех над Англия в Лигата на нациите, побеждавайки с 1:0 в предпоследния кръг от груповата фаза.

Единственият гол бе дело на Джакомо Распадори в средата на втората част, като това бе и един от малкото точни удари изобщо в мача.

„Трите лъва“ със сигурност ще станат обект на тежка критика от медиите не само на „острова“, но и из цяла Европа, защото заявките за световната титла след няколко месеца изглежда напълно безпочвени с оглед небивалия състав, на който се спря Гарет Саутгейт.

Хари Магуайър бе титуляр за англичаните, а Кайл Уокър стартира на левия бек, въпреки изобилието от таланти и на двете позиции от началото на сезона.

Група 3 в Лига А обаче се очертава да е много любопитна до самия край, защото изненадващ лидер се оказва отборът на Унгария, който победи Германия с 0:1 по същото време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА