27 Септември, 2022 15:00 1 510 0

Ето я голямата трансферна цел на Шави

  • шави ернандес-
  • футбол-
  • барселона-
  • манчестър сити-
  • бернардо силва

Шефовете на каталунците също подкрепят идеята за привличането на 28-годишния португалец в тима

Ето я голямата трансферна цел на Шави - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Барселона Шави е казал на ръководството, че иска полузащитникът на Манчестър Сити Бернардо Силва да се присъедини към каталунския клуб през лятото на 2023 г., според „Mundo Deportivo“. Шефовете на каталунците също подкрепят идеята за привличането на 28-годишния португалец в тима.

Шави настоява Барса да разполага с опитен полузащитник в позиционния футбол, който има способността да даде стабилност на отбора.

В същото време, за да подпише нов играч, испанците ще трябва да продадат един от важните си футболисти. Минималната сума, за която "Гражданите" са склонни да продадат Бернардо е 80 милиона евро. С бонусите тази сума може да достигне приблизително 100 милиона евро.

Силва отбеляза 2 гола и направи 3 асистенции в 10 мача за Манчестър Сити този сезон във всички турнири. Договорът на полузащитника с клуба е до 30 юни 2025 година.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА