Last news in Fakti

3 Октомври, 2022 20:03 5 751 1

Клоп е провел неприятен разговор с Дарвин

  • дарвин нунеш-
  • ливърпул-
  • юрген клоп

Рекордната покупка изглежда далеч от очакванията

Клоп е провел неприятен разговор с Дарвин - 1
Снимка: БГНЕС

Дарвин Нунеш записа едва една минута, влизайки от резервната скамейка, с екипа на Ливърпул през уикенда при равенството - 3:3, срещу Брайтън на „Анфийлд“, а уругваецът не се е разписвал от първия кръг в шампионата насам. Това е наложило старши-треньора - Юрген Клоп, да проведе неприятен разговор с него, съобщи The Athletic.

Той все още се адаптира. Всички нови имат нужда от това време. Когато новите играчи пристигнат, всички говорят за тях в очакване да блеснат. Понякога това става, понякога - не“, каза германският специалист по повод слабата форма на 23-годишния таран.

Клоп изтъкна още, че комуникацията помежду им е трудна и има нужда от преводач, което със сигурност оказва своето влияние.

Припомняме, че Дарвин струваше €75 млн. през лятото и е съвсем логично за тези пари очакванията към него да са огромни.

Знаем, че тези разговори са неизбежни. Трите мача наказание със сигурност не му се отразиха добре. Освен това отборът не прави достатъчно, за да го улесни“, каза още Клоп.

Ливърпул приема Рейнджърс в Шампионската лига на 4 октомври, а през уикенда гостува на лидера във Висшата лига - Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петко

    4 1 Отговор
    Клоп първо да се замисли,колко игрово време е дал на този футболист.Нещата в Ливурпул не вървят вече от няколко години.Печелят мачове с голяма доза късмет,но мъката на терена е очевидна.