22 Октомври, 2022 21:45 1 956 1

Българин не спира да бележи в Румъния

  • милчо ангелов-
  • брашов-
  • румъния-
  • футбол

Милчо Ангелов се разписа срещу новия лидер в класирането

Милчо Ангелов (вдясно) се разписа за пореден път за Брашов при загубата с 1:2 от Униря (Деж) в двубой от румънската Втора лига. Тимът на българина остава на 12-о място в класирането с 13 точки, докато съперникът се изкачи на върха в класирането с 24 точки от 11 мача, следвани от КСА Стяуа с 23 и мач по-малко и Оцелул (Галац) с 21, предава blitz.bg/sport.

Домакините откриха в 13-ата минута чрез Габриел Фулга, а в 22-ата Ангелов си спечели сам дузпа и изравни. Той получи топката на границата на наказателното поле и при опит да финтира защитник, беше съборен. От бялата точка 27-годишният юноша на Черноморец (Бс) не остави шанс на вратаря на домакините и изравни.

Три минути след началото на второто полувреме Анджело Коциан отново даде преднина на домакините от регион Клуж. Българският таран на Брашов можеше за втори път да изравни в 65-ата минута. Топката попадна на волето на левия му крак след подаване на Рареш Лазар и с воле нацели страничната греда от трудна позиция.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Москва 🇷🇺

    0 2 Отговор
    Цигане сте и българи и румънци.