Last news in Fakti

23 Октомври, 2022 21:57 1 370 2

Гари Невил: Манчестър Юнайтед и Роналдо трябва да се разделят още следващата седмица

  • роналдо-
  • кристиано-
  • манчестър юнайтед-
  • гари-
  • невил

Кристиано трябва да отиде някъде другаде, смята бившият футболист на клуба

Гари Невил: Манчестър Юнайтед и Роналдо трябва да се разделят още следващата седмица - 1
Снимка: БГНЕС

Вторият период на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед трябва "да приключи", колкото се може по-скоро. Това обяви бившият футболист на клуба Гари Невил.

Португалският нападател, който наскоро отбеляза 700-ия гол в кариерата си в момента е по-скоро в ролята на резерва при новия мениджър Ерик тен Хаг този сезон. Той беше оставен извън групата за двубоя с Челси в събота, след като отказа да влезе като резерва в двубоя с Тотнъм през седмицата и минута преди края на редовното време се отправи към съблекалнята без да изчака края на двубоя, предава sportal.bg.

"Кристиано Роналдо трябва да отиде някъде другаде и да играе всяка седмица, защото той не приема да е на пейката", каза Невил пред Sky Sports.

Роналдо се прибра в тунела минута преди края на мача на Юнайтед срещу Тотнъм, спечелен с 2:0, като това поведение Невил окачестви като "недопустимо".

"Това е вторият път, в който Кристиано Роналдо си тръгва от "Олд Трафорд" и се качва на колата си, преди съотборниците му да са се прибрали в съблекалнята", припомни Невил.

"Единственото, което могат да направят Кристиано и клубът, е да се съберат следващата седмица и да сложат край на отношенията си", препоръча Невил.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    3 4 Отговор
    Ако не беше Кристияно Роналдо,Бербатов ,Руни и други ,никой нямаше да е чувал за Гари Невил.

    Коментиран от #2

  • 2 Прът

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пръц":

    Глупости. Гари Невил е от академията на клуба и е легенда. Заедно пробиха с Гигс, Скоулс,другия Невил ,Ники Бът ,Бекъм... Иначе изброените от теб също са безспорно супер играчи.