Last news in Fakti

23 Октомври, 2022 22:21 2 139 1

Леон Горецка дразни Роберт Левандовски: Беше разглезен в Байерн

  • горецка-
  • левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • барселона

Полякът вкара 5 гола за Барселона в Шампионската лига

Леон Горецка заяви, че бившият му съотборник в Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е "бил разглезен" в германския тим в сравнение с периода му в Барселона сега. Барса може да бъде елиминирана от Шампионската лига още в сряда след мача именно с Байерн на "Камп Ноу". Каталунците ще отпаднат при загуба или ако Интер спечели срещу Виктория Пилзен, предава БТА.

"Леви беше много разглезен в Байерн, винаги е бил поне на осминафинал в турнира или по-напред. Но сега вече не можем да му осигурим това", каза националът на Германия пред репортерите.

Байерн спечели с 2:0 първия мач между двата отбора, като има 9 победи от 12 мача срещу Барса, сред които и последните 5 поредни.

"Срещу Барселона на "Камп Ноу" ще бъде като подготвителен мач за финала. Ще бъде много хубав двубой и го чакаме с нетърпение. Ще направим всичко, за да спечелим", добави Горецка.

Левандовски вкара 5 гола за Барселона в Шампионската лига, като всички са на собствения стадион. Полякът вдигна трофея с Байерн през 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вальо Топлото

    0 3 Отговор
    Малко чифутски работи, бех казал.