Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 15:49 1 025 0

Реал Мадрид остава без Модрич, Бензема и още куп ключови фигури за предпоследния кръг в Шампионската лига

  • реал мадрид-
  • лука модрич-
  • карим бензема-
  • шампионска лига

Карло Анчелоти ще трябва да се довери на техните заместници

Реал Мадрид остава без Модрич, Бензема и още куп ключови фигури за предпоследния кръг в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид ще трябва да се изправи срещу Ред Бул Лайпциг в предпоследния кръг от груповата фаза в Шампионската лига без една голяма част от основните си играчи. Днес от клуба обявиха, че Лука Модрич е получил контузия по време на тренировка и ще попълни списъка.

Освен хърватина извън групата за гостуването в Германия останаха Карим Бензема, Федерико Валверде, Дани Себайос и Мариано Диаз. Това вещае проблеми в офанзивната част от играта на „белия балет“.

Карло Анчелоти ще заложи по всяка вероятност на Марко Асенсио, Едуардо Камавинга и Еден Азар, за да попълни празнините в титулярните си 11, но италианецът многократно вече е доказвал, че умее да изненадва съперниците, като дори често сменя тактическата си постройка, за да използва най-добрия състав, с който разполага.

Реал Мадрид е лидер в Група F с 10 точки и ще преследва минимум равенство срещу „биковете“, за да си гарантира класирането за елиминациите още преди последния кръг.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА