Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 14:30 1 793 0

Вратар на Спартак Варна се изгаври с феновете на Черно море

  • християн христов-
  • спартак варна-
  • футбол-
  • вратар

Христов се изявяваше като рап певец, като дори записа няколко песни, но "кариерата му" бе твърде кратка

Вратар на Спартак Варна се изгаври с феновете на Черно море - 1

Вторият вратар на Спартак Варна Християн Христов се изгаври с феновете на градския съперник Черно море. Христов пусна снима в профила си в една от социалните мрежи с провокативна фланелка, в компанията на човек от щаба на на "соколите".

Гаврата на стража е необяснима за футболната общественост в морската столица, тъй като Христов е юноша на Черно море, като дори и за кратко бе трети вратар в мъжкия тим на "моряците".

Снимката предизвика сериозни коментари в социалните мрежи и най-вече в групите на феновете на "моряците". Част от тях си обясняват постъпката му с това, че Христов иска да се хареса на привържениците на спартаклии и понеже трудно може да го направи с изявите си на футболния терен, защото не му се дава шанс, прави това с прийоми извън него. Малко по-късно обаче Христов изтри снимката от профила си.

Любопитното е, че след като напуска клуба от "Тича" Христов се пробва в музикалния бранш. Той се изявяваше като рап певец, като дори записа няколко песни, но "кариерата му" бе твърде кратка.

След това отново се пробва да пази по родните терени, но по подобие на рап подвизите му, кариерата му на футболист не се разви по желания от него начин. През сезон 2015/2016 пази за третодивизионния Интер Плачидол, а след това игра за Черноморец Балчик при Георги Иванов - Геша, който се оказа основен двигател на трансферите му след това в Локомотив Горна Оряховица, втория отбор на ЦСКА 1948 и настоящия му отбор Спартак. За "соколите" Христов има един мач през сезона – срещу Хебър при загубата с 0:1.

Вратар на Спартак Варна се изгаври с феновете на Черно море


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА