Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 00:50 1 631 0

Обрат изпрати Айнтрахт напред в Шампионската лига за сметка на Спортинг

  • спортинг лисабон-
  • айнтрахт франкфурт-
  • шампионска лига

Германците за поредна година имат поводи да празнуват

Обрат изпрати Айнтрахт напред в Шампионската лига за сметка на Спортинг - 1
Снимка: БГНЕС

Спортинг Лисабон отстъпи с 1:2 на Айнтрахт Франкфурт в категорично най-интересната група в тазгодишното издание на Шампионската лига, където всичко се реши в последния кръг и то след невероятни обрати.

Португалците поведоха в резултата след точен изстрел на Артур Гомеш в 39', а след почивката Даичи Камада вкара за пореден път от бялата точка, давайки началото на обрата. Успехът бе дойде след попадението на Рандал Коло Муани в 72'.

Силите на терена бяха много изравнени, но по-голямото желание за успех при германците ги прати напред за сметка на португалския гранд.

Утешителната награда за Спортинг ще бъде участието в Лига Европа през пролетта, след като в другата среща Олимпик Марсилия загуби с гол в 95' от Тотнъм, за да отстъпи мястото си на лисабонския тим.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА