Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 07:15 821 1

Индзаги: Вече играхме с някои от най-добрите, жребият за 1/8-финалите не ме притеснява

  • симоне индзаги-
  • интер-
  • шампионска лига

Снощи “нерадзурите” загубиха с 0:2 гостуването си на “Алианц Арена”, но резултатът не беше от голямо значение и за двата отбора

Индзаги: Вече играхме с някои от най-добрите, жребият за 1/8-финалите не ме притеснява - 1
Снимка:

Наставникът на Интер Симоне Индзаги смята, че отборът му е получил отлична закалка в група с Байерн (Мюнхен) и Барселона в Шампионската лига, затова не се притеснява от предстоящия жребий за осминафиналите на турнира. Снощи “нерадзурите” загубиха с 0:2 гостуването си на “Алианц Арена”, но резултатът не беше от голямо значение и за двата отбора.

“Байерн е отбор с изключителна класа, но ние подходихме смело и Лаутаро пропусна да ни даде преднина. Имаше и ситуация, в която можехме да получим преднина. Ако бяхме повели, нямаше да е незаслужено, но в крайна сметка загубихме”, коментира Индзаги.

“В тази група проверихме силите си срещу Байерн и Барселона, така че вече сме играли с някои от най-добрите в турнира. Борихме се много за класиране в следващия кръг и ще видим какво ще стане през февруари. Сега обаче искаме да се фокусираме върху представянето си в Серия “А”, каза треньорът на Интер.

“Намираме се в серия от 4 победи, но преди това загубихме доста точки. Програмата до паузата не е лесна, но ще се опитаме да извлечем максимума”, добави Индзаги.

Той сподели още, че е много доволен от представянето на Матео Дармиан като централен защитник, както и от начина, по който Раул Беланова се е противопоставил на Алфонсо Дейвис.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    УСПЕХ