Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 10:44 615 0

Звезда на Лудогорец се завръща за мача на сезона

  • лудогорец-
  • кирил десподов-
  • футбол-
  • лига европа-
  • рома

Нападателят бе на терена за последно на 10 октомври, когато бе титуляр при успеха с 2:1 над ЦСКА

Звезда на Лудогорец се завръща за мача на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов ще може да играе срещу Рома на "Олимпико" в решителен мач за продължаване в Лига Европа.

Нападателят бе на терена за последно на 10 октомври, когато бе титуляр при успеха с 2:1 над ЦСКА. След това имаше проблеми с нерв на задно бедро, заради което пропусна важни срещи.

Десподов е в групата на „орлите“ за Рим, като най-вероятно ще остане на пейката за началото на двубоя, а титуляри по крилата ще са Бърнард Текпетей и Рик Джонатан.

Очаква се треньорът Анте Шимунджа да заложи на най-опитните си играчи за решителната битка с тима на Жозе Моуриньо в четвъртък от 22:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА