3 Ноември, 2022 09:34 1 854 2

Сензация: Рафаел Надал се срина в Париж

  • рафаел надал-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Сензационно беше представянето на Матадора в третия сет, когато буквално го съсипаха на корта

Сензация: Рафаел Надал се срина в Париж - 1
Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал отпадна изненадващо още във втория кръг на турнира от сериите “Мастърс” в Париж. Властелинът по титли в Големия шлем загуби с 6:3, 6:7(4), 1:6 от американеца Томи Пол. Сензационно беше представянето на Матадора в третия сет, когато буквално го съсипаха на корта.

Рафа не беше играл в зала “Берси” от 2020 година, когато загуби на полуфиналите от Александър Зверев.

Надал допусна ранен пробив, но го върна и после си взе първия сет без никакви проблеми. В този момент нищо не предвещаваше какво предстои за титана в тениса. Даже в началото на втория сет Рафа проби и зрителите се настроиха за бърз негов успех. Томи Пол обаче успя да обърне нещата в своя полза. На няколко пъти Рафа се измъкна в трудни ситуации на свой сервис, но в тайбрека американецът се възползва от преднината, която имаше, е и изравни сетовете.

С всеки следващ гейм си личеше, че Надал е далеч от оптималната си кондиция. Той изостана с пробив и в третия сет, а Томи Пол заигра много по-опростено и за първия път в кариерата си победи тенисист, който се намира на едно от първите две места в световната ранглиста.

В следващия кръг американецът ще се изправи срещу Пабло Кареньо Буста (Испания), който елиминира канадеца Шаповалов със 7:6(2), 2:6, 6:4.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    1 1 Отговор
    Мдааа,загубих пари от тоя .."матадор".
  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор
    Ваксината за Ковид не прощава...Тепърва ще става интересно в спортните състезания...