Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 16:43 1 120 2

Добри и лоши новини за Ливърпул и Юрген Клоп

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • джордан хендерсън-
  • джеймс милнър

Джеймс Милнър няма да бъде на разположение на Клоп заради сътресение

Добри и лоши новини за Ливърпул и Юрген Клоп - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът Джордан Хендерсън ще се завърне в групата на Ливърпул за мача от английското футболно първенство срещу Тотнъм, съобщи мениджърът Юрген Клоп.

Халфът пропусна двубоя с Наполи през седмицата заради контузия. Джеймс Милнър обаче няма да бъде на разположение на Клоп заради сътресение.

"Хендо може да играе. Той тренира вчера (в четвъртък) наравно с останалите и се чувства добре. Контузията му не бе тежка, но той изпитваше достатъчно болки, за да не играе в последния мач", каза Клоп.

"Милнър има да преминава различни етапи по изследванията за сътресението, а това ще го остави извън групата. Той е добре, но ще поднови пълноценни тренировки в началото на следващата седмица".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    4 2 Отговор
    "Капитанът Джордан Хендерсън ще се завърне в групата на Ливърпул" На това добра новина ли викате?

    Коментиран от #2

  • 2 димо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Капитана е параолимпиец и завърщането му не е добра новина.