Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 18:10 795 1

Гуардиола: Холанд се може да се завърне срещу Фулъм

  • манчестър сити-
  • ерлинг холанд-
  • футбол-
  • хосеп гуардиола

Манчестър Сити е на второ място в класирането на Висшата лига с 29 точки от 12 мача, на две точки зад лидера Арсенал

Гуардиола: Холанд се може да се завърне срещу Фулъм - 1
Снимка: БГНЕС

Състоянието на голмайстора на Манчестър Сити Ерлинг Холанд е много по-добро и той може да се завърне в игра още в събота срещу Фулъм. Това каза мениджърът на "гражданите" Хосеп Гуардиола.

Норвежкият стрелец не взе участие в последните два мача на Сити - гостуването на Лестър във Висшата лига и домакинството на Севиля в Шампионската лига, след като седмица по-рано получи травма при гостуването на Борусия Дортмунд.

"Той се чувства много по-добре и след днешната тренировка ще решим дали ще играе. Добра новина е, че той вече тренира, но ще видим и следобед какво е положението. Смятаме, че той е вариант за атаката, но всичко зависи от мнението на доктора дали той може да играе 90 минути, или по-малко", каза Гуардиола на пресконференцията преди мача.

Гуардиола добави, че контузените Калвин Филипс и Кайл Уокър остават извън групата за мача с Фулъм.

Манчестър Сити е на второ място в класирането на Висшата лига с 29 точки от 12 мача, на две точки зад лидера Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Холанд ще може!

    2 0 Отговор
    Холанд се може! Кое е правилното?