Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 17:52 890 1

Интер се видяха в чудо заради контузиите на Лукаку, излиза им скъпо

  • ромелу лукаку-
  • футбол-
  • интер-
  • серия а

“Нерадзурите” не платиха трансферна сума на Челси за преотсъпването на белгийския национал през лятото, но поеха заплатата му, която възлиза на 8,5 млн. евро за цялата кампания

Интер се видяха в чудо заради контузиите на Лукаку, излиза им скъпо - 1
Снимка: БГНЕС


В Интер изпитват притеснения за това колко скъпо им излиза наемът на нападателя Ромелу Лукаку заради контузиите му през този сезон, пише “Гадзета дело спорт”.

“Нерадзурите” не платиха трансферна сума на Челси за преотсъпването на белгийския национал през лятото, но поеха заплатата му, която възлиза на 8,5 млн. евро за цялата кампания. В края на август обаче Лукаку получи мускулна контузия и отсъстваше от игра около 2 месеца. Той се завърна за мачовете срещу Виктория (Пилзен) и Сампдория, в които влезе на терена като резерва, но бързо получи нова мускулна травма. Така досега през сезона той има едва 249 игрови минути в шампионатните мачове. Това означава, че клубът плаща по 46875 евро за всяка минута на голмайстора с екипа на тима в първенството през тази кампания.

От изданието допълват, че все пак в Интер продължават да имат доверие в 29-годишния играч и са готови да удължат наема му с още един сезон, но ако физическото му състояние не се подобри, клубът може да промени намерението си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лукаку

    0 0 Отговор
    обичаше да стои на гюме