Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 07:30 1 322 1

Хабиб Нурмагомедов предложил на ПСЖ футболист

  • хабиб нурмагомедов-
  • псж-
  • денис макаров-
  • динамо москва

Представил го като наследник на Ди Мария, който тогава си тръгна със свободен трансфер от Париж и подписа с Ювентус

Хабиб Нурмагомедов предложил на ПСЖ футболист - 1
Снимка:

Бившият шампион на UFC, а сега член на Залата на славата, руснакът Хабиб Нурмагомедов е предложил на ръководството на ПСЖ да трансферира в Париж сънародника си Денис Макаров от Динамо (Москва), съобщава boec.bg.

Както е известно, Хабиб не крие пристрастията си към футбола, като преди време дори стана част от футболния Легион Динамо от Махачкала.

Още преди година Хабиб се прехласнал от играта на Денис Макаров и дори го предложил на шефовете на ПСЖ. Представил го като наследник на Ди Мария, който тогава си тръгна със свободен трансфер от Париж и подписа с Ювентус.

През 2021 г. Макаров, който тогава играеше за Рубин, вкара феноменален гол срещу Зенит в последните минути на срещата. Тогава това попадение беше признато за №1 на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голът наистина е

    0 0 Отговор
    феноменален. Получи топката в центъра и до наказателното поле направи двамата защитника да си говорят сами.
    (Но срещата се игра не на нормален терен, а на картофена нива.)