8 Ноември, 2022 15:29 691 2

Филип Филипов: Нямаме дата за строежа на новия стадион, макар всичко да се движи по план

  • филип филипов-
  • цска

Изпълнителният директор на ЦСКА не иска да прибързва с новините

Филип Филипов: Нямаме дата за строежа на новия стадион, макар всичко да се движи по план - 1
Снимка: БГНЕС

Строежът на новия стадион на ЦСКА се очаква да започне скоро, но в публичните среди няма точна информация и от клуба отказват да я изнесат. Изпълнителният директор на „армейците“ - Филип Филипов, говори пред bTV по темата, като само казва, че проектът се развива по план.

Ние нямаме точна дата кога ще почне изграждането на новия стадион. Ако датата е преди да почне полусезонът, няма да започне. За да няма спекулации ви казвам точно това – нещата вървят поетапно. Всичко върви нормално, но не можем да кажем кога точно ще започне“, каза Филипов.

През изминалия уикенд „червените“ завършиха 0:0 с Локомотив София на стадион „Българска армия“ и мнозина побързаха да заключат, че това ще е последното домакинство на тима преди началото на ремонтите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.