14 Ноември, 2022 16:01 797 0

„Професора“ смята, че амбицията на Манчестър Сити за Шампионската лига ще е от полза на Арсенал

  • арсенал-
  • арсен венгер-
  • манчестър сити-
  • шампионска лига

Бившият наставник на тима вижда добри шансове за първа титла от 19 години насам

„Професора“ смята, че амбицията на Манчестър Сити за Шампионската лига ще е от полза на Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал е лидер във Висшата лига преди зимната пауза с 5 точки пред Манчестър Сити и все повече хора започват да смятат, че „артилеристите“ имат реален шанс за трофея. Сред тях е и най-великият им наставник в историята - Арсен Венгер.

Арсенал е вторият по сила отбор в шампионата и това му дава добри шансове, да спечели Висшата лига. Манчестър Сити на този етап ще се съсредоточи повече върху Шампионската лига“, споделя „Професора“, цитиран от Mirror.

Бившият отбор на французина се възползва през уикенда от домакинското поражение с 1:2 на „гражданите“ срещу Брентфорд, като на свой ред победи с 0:2 отбора на Уувърхамптън, за да натрупа така ценния аванс.

През пролетта двата отбора ще се срещнат на два пъти, тъй като първият им мач бе отложен около церемониите по погребението на кралица Елизабет II. Това вещае много футболна драма в английското първенство в решителната му фаза.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА