14 Ноември, 2022 17:12 747 1

Звезда на Манчестър Юнайтед отчете забележително постижение в кариерата си

  • бруно фернандеш-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига

Португалецът набързо се превърна в една от съвременните звезди на клуба

Звезда на Манчестър Юнайтед отчете забележително постижение в кариерата си - 1
Снимка: БГНЕС

Плеймейкърът на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш, попадна в престижния списък с играчи, записали 100 мача във Висшата лига с екипа на клуба.

Той взе участие в драматичната победа с 1:2 срещу Фулъм през уикенда, като дори се отчете с асистенция за Алехандро Гарначо в 93', за да може трите точки да останат в техния отбор.

Португалската звезда така натрупа 38 гола и 26 асистенции в първите си 100 изяви в английския елит. По попадения така се нарежда до хора от ранга на Илкай Гюндоган, Джон Карю и Торе Андре Фло. Головите му подавания пък го поставят редом до Джърмейн Джинас, Себастиян Ларсон, Кевин Нолан и Еманюел Пти.

Припомняме, че 28-годишният полузащитник пристигна на „Олд Трафорд“ през зимата на 2020 г. от Спортинг Лисабон срещу €63 млн. През идния януари ще отбележи три години с „червените дяволи“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужасссс

    1 1 Отговор
    Аман от некомпетентни журналя. Първо да ти кажа, че за гола на Гарначо асистира Ериксен , а Фернандеш беше виновника за гола на Фулъм и освен това беше плачевен второто полувреме и нямаше точен пас, ама явно някой не е гледал мача!