Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 21:14 3 169 0

Пиерлуиджи Колина заяви, че съдиите на Мондиала ще бъдат безапелационни срещу грубите изпълнения

  • пиерлуиджи колина-
  • катар 2022-
  • фифа

Шефът на съдиите към ФИФА е дал ясни инструкции към колегите си

Пиерлуиджи Колина заяви, че съдиите на Мондиала ще бъдат безапелационни срещу грубите изпълнения - 1
Снимка: БГНЕС

Шефът на футболното съдийство към ФИФА - Пиерлуиджи Колина, даде заявка, че световното първенство в Катар ще бъде прочистено от грубостите на терена, тъй като е инструктирал съдиите да не се свенят да гонят играчи за тежко нарушение на правилата.

Световното първенство е най-важният турнир. Тук са най-добрите футболисти и ще бъде ужасно, ако някой от тях не може да играе заради контузия, която му е причинена от съперник“, каза италианецът по време на днешната си пресконференция, цитиран от Sportal.

Той заяви недвусмислено, че няма да се пестят червените картони, за да бъде опазено здравето на футболистите по терените.

Мондиалът започва на 20 ноември от 18:00 часа българско време със срещата между Катар и Еквадор.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА